Over Studio Ruth de Bruijn

Welkom bij Studio Ruth de Bruijn. Een initiatief van mij, Ruth de Bruijn, waarin ik samen met vakkundige specialisten, de mooiste interieurontwerpen maak en interieuradvies geef.

Ik ben Ruth, interieurontwerper met een passie voor persoonlijke interieurs. Mijn fascinatie voor kleurencombinaties is al in mijn vroege kinderjaren ontstaan, waarbij ik mezelf vaak verloor in het maken van tekeningen, het kiezen van kleding, het inrichten van ruimtes of het creëren van inspirerende moodboards. Deze liefde voor kleur en stijl bracht mij ertoe om zeven jaar geleden mijn horizon te verbreden en een opleiding tot interieurontwerper te volgen.

Dankzij de opgedane kennis en ervaring, ben ik nu in staat om samen met mijn team jou te ondersteunen bij het vormgeven van jouw interieur. We leggen graag wat nadruk op kleuren en zoeken soms lang naar precies die kleurencombinatie die jouw huis doet spreken, omdat we geloven dat die de ziel en het karakter van een ontwerp bepalen. Onze inspanningen zijn echter niet beperkt tot interieurontwerp alleen.

Wat mij en mijn team echt enthousiast maakt, is de verbinding met onze klanten. Het is de interactie met jou, het begrijpen van je behoeften en het vervullen van je wensen, wat ons werk extra betekenis geeft. We vinden vreugde in ons werk als we zien dat jij blij bent met het resultaat. Dat is wat ons drijft.

In mijn team tref je echte vakmensen die weten waar ze goed in zijn en hun ambacht tot in detail beheersen. Ik verbind je graag met hen, zodat wij samen tot een uniek en persoonlijk resultaat kunnen komen.

Wil je kennismaken? Stuur mij dan even een berichtje.

Deze mensen gingen je voor